Sahabat Maya

Isnin, 12 September 2011

A Brand New Me

Phewww.... a sigh of relief...
I was in a state of the most confuse last week... There are a bottleneck problem need to be settled...

Alhamdulillah...everything was settle dgn amat lancar... I sangat2 happy sesangat uols... Tak sangka akhirnya persoalan yang bermain di benak selama ini terjawab dalam sekelip mata...Despite apa yang berlaku, I tahu Allah sentiasa ada rahsia disebaliknya...Memang I berhati-hati tapi kadang2 I suka mencuba & mencabar diri akhirnya I sendiri yang nangis...

By the way, tu cite dah basi beb minggu lepas,
as today I begin my new life, pandang dunia dari sudut yang berbeza...
After all, kalau nak dipikirkan even moon pun ade dark side... Kita manusia mesti tak dapat lari dari cobaan kan...Ape yang penting sabarkan diri...bukannya ni ujian 1st yang kita pernah tempuh kan... Banyakkan bermujahadah & mengingati Allah...Minta pertolongan dari Dia... Jawapannya pasti ada...