Sahabat Maya

Rabu, 21 September 2011

Light in the end of the tunnel

Ida terasa sangat dengan kengkawan yang tak mau join bisnes yet dok 'sok sek' belakang Ida. Perli la, kata kat belakang. Ida cakap terus-terang yang Ida ni bukanlah jenis peramah & cakap banyak. Cuma dengan orang2 tertentu sahaja Ida akan berbual panjang.Jadi kalau terasa dalam hati, Ida akan diamkan diri je.

Tapi bila 'kawan-kawan' yang selama ini Ida akan close dah berubah 360 degrees just because Ida ajak dorunk join jadik bisnes partner tapi dorunk tak nak tapi mengata at the back... Ida terkilan sangat.

Apapun yang terjadi, Ida perlu utamakan satu perkara, business must go on. Ida tahu yang Allah sentiasa bersama Ida walau apa dugaan yang melanda. So, be strong Ida, ini baru dugaan yang kecik. InsyaAllah jalan kejayaan sentiasa ada kalau kita berusaha. Believe in your heart that there's always have light in the end of the tunnel.