Sahabat Maya

Khamis, 20 Oktober 2011

Haisshh...tak sesuai tu

Ade ke sorang mamat nih minta no fon aku depan umum... Siap jual minyak urat time aku nak balik kampung lak tu... Baru kenal dah ajak couple...Idak sesuai le dengan time...Cer tengok jam sikit bang takpun cuci mata kot2 silap mase ke, silap orang ke....

Aku ni bukanle cantik sangat pun sampai dia nak puji melambung-lambung...Nampak sangat la ayat-ayat jualan mega sale macam Year End Sale tiap2 hujung tahun kat Sogo tu (eceh, masuk bab sopping pulak chek ni). Agak-agak la dik oi, awak tu muda lagi jangan la dok panggil 'akak' ni  adik...Memang jauh Sakura dari Sasuke lewwww....Aku dah tua dah, tak sesuai nak berkecimpung zaman 'suit2' anak orang nie...tak masuk dlm kamus...huhuhu