Sahabat Maya

Khamis, 3 Mei 2012

Barut cara moden

Kalau sebut je pasal barut, mesti kita terbayangkan barut tradisional yang panjang berjela-jela, pastu kena lilit berpuluh-puluh kali...Hmm...leceh kan...

Tapi sekarang dah tak perlu lagi...Nak tahu kenapa? Haaa...nak cerita la ni... Rapat sikit... Sekarang ni dah ada Premium Beautiful (PB);barut moden yang tak payah ada tali banyak-banyak nak lilit-lilit bak tudung Yuna...Semudah ABC terus boleh pakai...tak payah nak minta tolong mak, mak cik atau mak bidan pakaikan... Sangat mudah & amat berkesan...

Meh sini...nak story mory pasai kelebihan PB yang saya panggil barut moden ni:-

1. Sebab ada FIR - Menatang apa pulak FIR tu??? Far Infrared Rays ataupun dikenali sebagai Sinar
   Inframerah Jauh. Selalunya ada pada sinar matahari pagi yang orang dolu-dolu kata baik untuk kesihatan...
   Dan sains membuktikan memang betul. FIR ni boleh seimbangkan suhu badan jadi sesuai sangat la untuk
   orang yang berpantang time bersalin. Yang tak bersalin lagi la baguih....

2. Teknik jahitan stereoscopic 3D yang membolehkan lemak-lemak kat badan kita pi kat tempat yang betul... Sebagai contoh kan...amaran kes ni tak berlaku dalm Malaysia ek  tapi kat luar...kita boleh tengok, sesetengah wanita yang payudaranya labuh sampai boleh dibaling ke belakang....hmmmmm ini realiti ye kawan-kawan....

3.Lace Cup yang lembut...sangat sesuai untuk ibu-ibu yang menyusukan bayi sebab senanggggg sangat nak buka...Lagi pun cup yang berbentuk piramid menyebabkan puting tak terpenyet & memberi ruang udara agar puting sentiasa segar & ada kes yang puting kembali bertukar ke warna pink...hebaaattt kan?

Ekceli, banyak lagi kelebihan dia yang aku rasa kalau di listkan mmg jadi ceramah PB nnt. Untuk penerangan & percubaan secara percuma bolehlah hubungi:-

 017-3586838 (Farida) @ email pieces_2002@yahoo.com