Sahabat Maya

Jumaat, 27 Julai 2012

Spongebob Pun Pengsan

Sejak akhir-akhir ni aku dah terjebak dengan game dlm PC. Aku memang addicted gila dengan game Spongebob Collapse. Operasi bermain game dilakukan seawal jam 8.30malam setelah solat isya', tapi dalam Bulan Ramadhan ni aku main lewat sikit lebih kurang dalam pukul 10.30malam

Source
 Game ni takdelah mencabar minda sangat. Cuma click pada 3 atau lebih blok warna yang serupa. Setakat ni rekod catatan aku adalah 4 juta lebih. Aku still tak puas ati dengan catatan tu. Tapi bila kenangkan mata yang kian berair gara-gara tengok lappie terlalu lama, aku pendamkan seketika hasrat tu. Hopefully the record will be break after this...

#MyRule - Record are meant to be broken