Sahabat Maya

Ahad, 25 November 2012

Bila Fahrin Ahmad senyum

Aku kurang sihat hari ini...demam selsema la pulok
Dari subuh dok bersin, rasa nak buang jap hidung ni. Nafas macam tak lepas...bila masa pulak aku semput ni?

Tengah hari tengok cerita Aku Terima Nikahnya...Good love story, scene dia bagi aku agak over.
Tak payahlah nak kiss-kiss bagai, inikan Malaysia. Lagipun dua-dua orang Islam kan?

Berbalik pada sakit aku, dah banyak kali aku telan ubat mungkin menjelang malam akan kurang....harap gitulah.

Apa kena cerita ni dengan tajuk...Suka hati aku la...Aku suka tengok dia senyum #peace yo