Sahabat Maya

Selasa, 6 November 2012

Misi selongkar folder lama

Malam-malam ni syok jugak selongkar balik folder lama dalam pendrive. Banyak jugak gambar-gambar dari tahun lepas dalam file. Dah berhabuk tapi kalau dibiar kat situ takde la sentimental value bila nak tengok balik sebab takut bila kena virus kena format. Jadi cara yang paling baik muat naik dalam blog... Walawei




Gambar diambil di SACC Shah Alam. Bintang utama hari tu ialah Anita Sarawak, pengacara pulak Zizan Razak dengan Juliana Evans. Seronok...Yang paling sedap menunya ialah ayam yang kaler hijau...lupa pulak namanya eceh...







Ni pulak time company dinner tahun lepas jugak. Tema warna oren. Pengacara Sharifah Shahira & Nabil Raja Lawak. Artis pulak yang paling best Faizal Tahir. Memang seronok & I was enjoy the dinner yummy...





Ni pulak time Majlis Penutup Sukan Syarikat. Tema Batik. Main sambar je baju...asal ikut tema.



Yang kat atas ni dinner kat The Mines Cruise. Memang terbaik dari segi kemudahan sampailah ke makanan. Perjalanan yang mengelilingi tasik Seri Kembangan memang mengujakan. Makan malam dikendalikan oleh Miss Nina Flower & The Rebellious Girls. Diorang memang seksi meksi habis.
Gambar agak sensored sikit ye...