Sahabat Maya

Khamis, 13 Disember 2012

Mencari suatu destinasi bernama bahagia

Semalam adik aku cakap kat mak yang "bakal" dia nak datang rumah hujung minggu ni...

Aku pun wat muka toya buat-buat tak paham bila mak jeling kat aku.
Please la...jodoh cheq tak sampai lagi la mak....
Takkan cheq nak pi wat cheap sale kat pasar malam pulak kot...

Anyway aku doa adik aku happy...aku sayang adik-adik aku. Aku tak mau diorang semua alami apa yang aku dah lalui & tempuhi. Aku tahu diorang pun sayang muaxxx kat aku...

Hopefully 1 day aku jumpa my soulmate...Aminnnn.....